Skill7.hu

Skill7 egy felület csatlakozik az online játékok és játékosok milliói világszerte. Az oldalon több tucat játékok különböző témákban, de még mindig szórakoztató!

Ingyenes Skill7

Kártyajátékok leghíresebb (Tarokk, Römi) arcade játékok (cukor, Zuming, Spin7), a sport játékok (Game of 8, snooker, Penalty király) és társasjátékok (Backgammon , Yam, Mahjong), győződjön meg róla, hogy megtalálja a kívánt játékot ezen a helyen a szórakozás!
Teszt Skill7 ingyenes!

Kezdő vagy tapasztalt játékos, menjen a játék ingyenes! Önnek nem kell előre pénzt játszani, csak regisztrálnia kell!
Azt is fogadni a kedvenc játékok, amikor úgy érzi, készen áll ugrani!
Versenyezz ellen több ellenfél, és partnereket találjon!

Több ezer regisztrált Skill7, és minden szinten! A versenytársak igazi! Ellenségek vagy a partnerek, meg játékosok, hogy Önnek megfelelő és a csatát a fair play és a jó hangulatot!
Szerezz új barátokat, aki a közösség Skill7, és oszd meg őket a szenvedély a játék!

Csatlakozz a Bónusz Program!

Skill7 tudja, hogyan kell jutalmazni a leghűségesebb pontokért egyszerűen játszani! 50 € betéti elérhető lesz az első fizetési!

Minden alkalommal, amikor fogadást valódi pénzt a játék, akkor jutalmazták pontok számát. Elkezdesz közvetlenül a Bronz, és annál több pontot kapsz, minél magasabb a státusza előrelépés: élvezheti előnyeit állapotunkat. Tudod, hogy legfeljebb 5 kifizetési kérelmeket, és érintsük meg akár 70 € / hó a szerzés a legmagasabb állapot! További információk a prémiumok Skill7.

Vegyen részt versenyeken Skill7

Minden hónapban, tornákkal, hogy válaszolnak a megkeresésre tagjainak Skill7 Tarot, sok játékot középpontjában állnak a webhely, és lehetővé teszi versenyek nyerni nagy jackpot, miközben szórakoztat! Challenge verseny, feszültséget, akkor emelő tetején a dobogóra után egy kemény verseny!

PC, Mac, mobil, minden média hozhat Skill7; is jön az oldal bármilyen böngészővel (Internet Explorer, Mozilla, Opera, Safari, Chrome, K-Meleon, stb …).
Gyere és játssz, amikor csak akarja, és ha akarsz!

Játssz egyedül vagy másokkal Skill7: sok játék vár rád! Itt van egy lista az összes játékok megtalálható a honlapon:
Kártyajátékok Skill7

Hogy 2 perc a regisztráció, és élvezze az oldalon az óra!