Zsírozás játékszabály

Zsírozás egy játék, 2 vagy 4 játékos. Csapatok jönnek létre, amikor 4 játékos van játékban. A játékot 32 lap. Minden játékos kap 4 lapot az elején. A többi lapot is a pakliban.

A játék menete

A játékot egy pontszám egy, öt vagy tíz. Az a játékos, hogy megnyitja a játék határozza meg a pontszámot, hogy el kell érni.

Bármilyen kártyát lehet játszani. Ezért nem kell kövessék a példát, és nem fogadhat el a trükk sikerül. Az utolsó kártya azonos beosztásban, mint az első kártyát játszott, nyeri a trükk. 7-es a joker. Ezeket mindig meg lehet játszani, és egyenrangú az első kártya játszott.

Például: A következő kerül lejátszásra 9, Ász, 9, király. A harmadik játékos nyeri a trükk, és kap 10 pontot.

Több trükkök

Ha a trükk által az ellenfél a játékos nyit, ő két lehetősége van. Vagy ő elfogadja ezt a trükköt, vagy elindul egy új forduló. Annak érdekében, hogy ezt azonban a játékosnak szüksége van egy kártyára azonos értékű, mint az első játszott kártya vagy a 7.

Például: A következő kerül lejátszásra 9, Ász, 10, 7. A másik csapat nyerne a trükk köszönhetően a 7. Játékos egy azonban, van egy 9, és így új játszmába kezdhet.

Miután egy trükk nyert, minden játékos kap új kártyát, amíg ő négy kártya a kezében. Miután a fedélzeten üres, nincs több lapot lehet kezelni. A kerek befejeződött, amikor az összes kártyát már játszottak.

Kéri

A játékban négy játékos, van néhány hívás, hogy lehet, hogy a partnere lejátszót. Ezek a következők:

* Grease meg!
* Ne kenje meg!
* Tűnj el!
* Ne tűnj el!

Pontozás

Ászok és 10s számít 10 pontot. Az összes többi lap annyit 0 pontot.

A pontok egy kör a következőképpen oszlik meg:

* Ha egy csapat nyer több pontot, mint az ellenzék kapnak pontszámot. Ha pont van kötve a csapat, amely megnyerte az utolsó ütést keres a pontszámot.
* Ha a 80 pontot elérik, a nyertesek pontszámot 2-es ponttábla.
* Ha egy csapat sikerül megnyerni az összes trükköt, hogy pontszám 3-án a ponttábla.
Jeder Spieler erhält zu Beginn 4 Karten. Es herrscht kein Farb- oder Stichzwang, daher kann jede beliebige Karte ausgespielt werden. Die letzte Karte, mit demselben Bild wie die erste ausgespielte Karte, macht den Stich. 7er sind Joker.

Ziel des Spiels ist es die meisten Stiche für sich zu gewinnen. Wenn alle Karten ausgespielt sind und du erzielst mehr Punkte als die Gegenseite, erhältst du einen Zähler. Schaffst du allein oder im Team 80 Punkte zu erreichen, erhältst du bzw. dein Team 2 Zähler. Gehen alle Stiche an ein Team, so werden 3 Zähler gutgeschrieben.